Over Elles Emotions

Onze gezellige winkel in Oegstgeest, Elles Emotions, openden wij 20 jaar geleden. In de winkel vind je al jaren een uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen en accessoires van ruim 20 merken, waaronder Michael Kors, Caroline Biss, Twinset en Cambio.

Een unieke outfit voor jou

Wij vinden het belangrijk dat een kledingstijl bij je past en dat je jezelf daarin comfortabel voelt. Iedereen heeft dan ook een andere smaak. Daarom biedt onze collectie een verscheidenheid aan kledingstijlen en bieden wij persoonlijk advies bij het vinden van een kledingstuk, accessoire of outfit die bij je past. Door de diversiteit binnen onze collectie creëer je een eigen outfit. Meer weten over onze collecties? Bekijk welke merken wij verkopen of kom gerust eens langs in onze winkel in Oegstgeest.

Over Elles

Elles is eigenaresse van Elles Emotions. Elles heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vak. Met passie voor fashion en een grote liefde voor mensen en hun verschillende kledingstijlen, is zij de winkel in Oegstgeest begonnen. Zij leert in de winkel van haar klanten en hun unieke wensen. Daardoor kan zij elke keer een unieke collectie kleding, schoenen en accessoires aanbieden. Elke klant vindt bij Elles Emotions een outfit die echt bij haar past.